Energy Bars of repen met logo bedrukking

Energy repen bedrukt met uw logo

Een energy reep is een lekker en gezond tussendoortje waar u weer energie van krijgt. U kunt nu bij Holland 4 You een energyreep of energybar laten verpakken met een wikkel met uw logo of tekst. Een leuke manier om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen of een slogan te presenteren. U kunt deze repen uitdelen tijdens een promotieactie op straat of bij een andere gelegenheid.

Vanaf € 1,80

Energy Repen Fruit

Grote Energy bars 130 x 40 x 10 mm. Een lekkere en gezonde versnapering tijden sport evenementen of voor onderweg om de honger te stillen. 
PMCompany
PM-1738
7434006868808
Levertijd:ca. 3 weken na akkoord mailproef
Vanaf € 0,60

Muesli repen Appel

Muesli reep met appel smaak . Een heerlijke versnapering tijdens sport evenementen of voor onderweg om de honger te stillen. 
PMCompany
PM-1731
7434006868815
Levertijd:ca. 3 weken na akkoord mailproef

Laat zien dat u gezonde voeding belangrijk vindt

Met het uitdelen van een energyreep met uw logo laat u zien dat u gezonde voeding belangrijk vindt. U geeft hiermee een gezond tussendoortje als alternatief voor snoepgoed of andere ongezonde snacks met veel suiker en calorieën. Een candybar met uw bedrijfslogo is dan ook een geschikte giveaway op de sportschool, tijdens een sportief evenement of als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een beurs of congres. Door een gezonde traktatie uit te delen brengt u uw bedrijf extra onder de aandacht en dit zal door bezoekers ook zeker worden gewaardeerd.

Bestel gezonde candybars met logo tegen een scherpe prijs

Wilt u een gezonde en lekkere traktatie uitdelen aan gasten of bezoekers? Bestel dan nu bij Holland 4 You heerlijke candybars of repen met een logo wikkel. Uw logo wordt door ons gratis gereed gemaakt voor het drukproces en u ontvangt een proefdruk in de mail voordat wij uw order uitvoeren. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Op een herhaalde bestelling ontvangt u altijd een aantrekkelijke korting. Neem gerust contact op met onze klantenservice als u nog vragen heeft.